O nama

 

 vanas-logo Privredno društvo VANAS D.O.O., Beograd je osnovano 1992. godine, u Beogradu,  kao jednočlano društvo sa ograničenom odgovornošću,  za trgovinu na veliko i malo građevinskim materijalom i pružanje usluga – zanatskih radova u građevinarstvu (montaže,  ugradnje, postavljanja zidnih i podnih obloga i sl.). Osnivač i vlasnik društva je Dragomir Šotra.Poslovanje Društva se odvija preko poslovnih ogranaka i to:

Beograd (Borča) , Ovčanski put 77 i

Novi Sad, Ive Lole Ribara 69, Veternik

Šabac, Sinđelićeva 1

Leskovac, Kralja Petra I 108.

Društvo zapošljava oko 80 radnika i na godišnjem nivou ostvaruje promet oko 14 miliona EUR-a. U prometu raznovrsnog građevinskog materijala  jedno je od vodećih privrednih društava u Srbiji, a u uvoznom prometu, prvenstveno gipsanih ploča, zauzima istaknuto mesto na Balkanu.Naš poslovni cilj je da u svakom trenutku kupac može kupiti robu, jer je ima na lageru, sa najpovoljnijom cenom, uz dopremu na adresu i uz najbolje uslove prodaje.

Ukratko, podrška za gradnju, od temelja do krova, za vašu, a time i našu kuću snova, je realnost i svakodnevica.Ponosni smo na učestvovanje u izgradnji hiljade porodičnih domova na teritoriji opštine Palilula, poslovno stambenih objekata širom Srbije, humanitarnih akcija.

Dokazali smo da mnogo možemo i da se upornim radom i istrajnošću opstaje i na periferiji Beograda, u Borči. Ponosni smo na svoje radnike, na svoje kupce i dugogodišnje poslovne partnere. Sa njima i uz njih spremni smo za svaki početak, svaku promenu, novinu, koja za cilj ima, kvalitet, zadovoljstvo, bezbrižnost.

Neka se uz VANAS radi i gradi!

Srećno!

Opširnije