Ogrev

GREJANJE JEFTINIJE, LAKŠE I ČISTIJE OD UGLJA I DRVA

Ugljeni Briket (Best Energy Briquette) efikasnije koristi i čuva vaše postojeće grejne peći a daje više energije za manje novca

footer-image

kaloriski TONA briketa
= 4.5m³ drva
= 1.3 tone čistog sušenog uglja Vreoci

Skladištenje i loženje je lako i čisto. Pakuje se u papirne (NATRON) kese od 12kg ili u džambo plastične vreće od 500kg i više. Kvalitet je bez promene i NEMA nikakvog otpada (strugotina, kamen, blato, prašina, …). Ugljeni briket možete kupovati tokom cele sezone kad i koliko Vam treba.
Nudimo našem tržištu novi energent, ugljeni briket od oplemenjenog lignita. Ugljeni briket je univerzalno čvrsto gorivo koje se može koristiti u svim Vašim sistemima grejanja od obične kreke, preko šporeta, tzv. smederevaca, kamina i kaljeve peći, do kućnih kotlova i kotlova velike snage. Takodje ugljeni briket efikasnije koristi i čuva Vaše postojeće peći, dajući, za manje novca, više toplotne energije od drva za ogrev i uglja.

Ugljeni briket je univerzalno čvrsto gorivo koje se moze koristiti u svim sistemima grejanja od obične kreke, kamina, šporeta, kućnih kotlova i kotlova velike snage. Kalorijska vrednost briketa dostiže 18.500 kJ/kg. Mali sadržaj vlage i sumpora čini naš proizvod najkvalitetnijim na tržištu. U poredjenju sa ugljem i drugim energentima, ugljeni briketi imaju mnogostruko bolja svojstva: veću energetsku moć, prilikom sagorevanja ne ostavljaju šljaku, pogodni su za skladištenje i upotrebu, jer su pakovani u papirne vreće od 12 kg.

Best Energy Briquette možete preuzeti u našim stovarištima ili poručiti online sa sledećeg linka.

Tekst preuzet sa sajta http://bestenergy-briquette.rs/